Iszák Gábor szerint minden összeállhat a bajnoki címhez

A Dabas-Gyón vezetőedzője az NB III felé kormányozná csapatát.
 
 

Iszák Gábor szerint minden összeállhat a bajnoki címhez

A Dabas-Gyón vezetőedzője az NB III felé kormányozná csapatát.
 
 
 
 
 

Iszák Gábor szerint minden összeállhat a bajnoki címhez

A Dabas-Gyón vezetőedzője az NB III felé kormányozná csapatát.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Mint ismeretes, a bajnoki rangadó megnyerésével a Pest megyei első osztályban vitézkedő Dabas-Gyón hat pontos előnyre tett szert a Vecsés ellen. A remek szereplésről, és a veretlenségről a csapat vezetőedzőjét, Iszák Gábort kérdezte a pestmegyeifoci.hu. A mérkőzés utáni interjúkat ITT lehet elolvasni.

Mik voltak a célok az idény előtt, és mennyiben változtak télen?

Már tavaly is ott voltunk, az indulásnál kicsit beragadtunk, de a végére azért sikerült megszerezni a harmadik helyet, illetve az utolsó fordulóban dőlt el, hogy a Vecsés vagy mi leszünk a másodikok. A vezetőség az idei szezonra a minél jobb szereplést, és a lehetőségekhez képest a bajnokság megnyerése, ezzel együtt az NB III-as szereplés is cél volt. Idáig minden a terv szerint alakul.. Bízunk benne, hogy ugyanilyen mentalitással és hozzáállással tudjuk folytatni a jó sorozatunkat.

Az NB III-ba való induláshoz elég lehet-e ez a mostani keret, vagy erősítésekre szorul?

Mindenféleképpen meg kell, és meg is fogjuk erősítani a keretet. Sokat persze nem akarunk változtatni, első körben le kell ülni a jelenlegi játékosokkal, megbeszéljük, hogy kinek mi az elképzelése, vállalják-e a magasabb edzésszámot. Szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy ha az együttes kiharcolta a feljutást. A vezetőséget is meg kell kérdezni, milyen módon, milyen keretek között gondolkodhatunk. 3-4, maximum 5 minőségi játékos érkezése azért várható lesz.

Mi lehet a kulcs, hogy a csapat húsz forduló után még mindig veretlen?

Voltak fordulópontok, egy-két mérkőzésen vesztett állásból is tudtuk fordítani. Az egész csapategységnek köszönhető, nagy pozitívumot ad a két magasabb osztályból érkező játékosok pozitív hozzáállása. Már azt elértük, hogy a játékosok örömmel jöjjenek edzésre. Tehát a csapategység nyom a legtöbbet a latba. A srácok mérkőzések után is együtt maradnak, és jó légkör alakult ki a csapaton belül, nincs széthúzás.

Nem fél attól, hogy most a legnagyobb rivális legyőzése után jóllakik a csapat?

Nem, ezt egy pillanatig nem fogom engedni, meg nem olyan játékosok ők. A mentalitásuk olyan a srácoknak, hogy ettől inkább még éhesebbek lesznek, még jobban fognak harcolni. Az egészséges versenyhelyzet a mai napig megvan, aki úgy teljesít edzéseken, az a kezdőbe fog kerülni. Nem félek attól, hogy a csapat akár egy másodpercre is kiengedne.

Mennyiben lehet más egy NB III-as csapatot irányítani, élni benne, mint egy megyei első osztályút?

Legfőképpen az edzésszám jelenti a különbséget, a harmadosztályban többet kell dolgozni. Akik itt vannak a keretben, azok közül mindenki játszott magasabb osztályban, tehát nem lesz nekik újdonság. Hogyha a csapategység egyben marad, az már pozitívum. Ha jobb pályákon, jobb körülmények között játszhatunk hétről-hétre, az nagyobb motivációt fog adni mindenkinek. Nálunk is folyamatban van, az egyesületnek a pályáit folyamatosan építjük, bővítjük. Úgy néz ki, hogy a körülmények és bízom benne, hogy a csapat is alkalmas lesz az NB III-ra.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.