Szabados Tamás a fiának mutatná majd meg a zseniális ollózós gólját

A Taksony focistája szerint meglephetik a listavezetőt, és a dobogó a cél mindenképpen.
 
 

Szabados Tamás a fiának mutatná majd meg a zseniális ollózós gólját

A Taksony focistája szerint meglephetik a listavezetőt, és a dobogó a cél mindenképpen.
 
 
 
 
 

Szabados Tamás a fiának mutatná majd meg a zseniális ollózós gólját

A Taksony focistája szerint meglephetik a listavezetőt, és a dobogó a cél mindenképpen.

A taksonyi tavasz akár egy romantikus regény címe is lehetne, ám egészen másról van szó. A példás csapat remekül szerepel tavasszal, mindössze egyszer kaptak ki az idei naptári évben. A hétvégén egy szemet gyönyörködtető gólt láthatott a publikum, Szabados Tamás ollózott egy zseniális gólt a Halásztelek kapujába. Erről, és a Taksony remek szerepléséről beszélgetett vele a pestmegyeifoci.hu

Mit gondoltál, mikor jött a labda? Érezted, hogy ez most életed gólja lehet?

Már amikor láttam, hogy mögém jön a labda, tudtam, hogy ollózva próbálom meg kapura rúgni, más lehetőség nem maradt arra, hogy egyből gólt tudjak szerezni. Életem gólja? Azt nem tudom, mert szerencsére volt már pár extra gólom, például sarokkal levegőből, háttal a kapunak, csak arról sajnos nem született felvétel...

Erről viszont lett, amit az egész ország láthatott. Mennyi gratulációt kaptál, illetve a meccs után meghívtak-e a srácok valamire?

Igen, szerencsére így lesz mit a fiamnak megmutatnom, ha nagyobb lesz, hogy apa nem bottal kergette a labdát.. Rengetegen gratuláltak, ami nagyon jólesett. Nem hívtak (még) meg, de ez részben az én hibám, mert meccs után siettem az örökrangadóra, de ami késik, nem múlik...

Az egész csapatnak remekül megy, már hetek óta a dobogón áll a Taksony. Mi volt a célkitűzés az idény elején?

Taksony egy nagyon elszigetelt, összetartó hely, családias, remek a hangulat, és ez is egy plusz a remek keret mellett, ami biztosítja a stabil teljesítményünket, a céljaink elérését. A Taksony mindenki ellen mindenhol nyerni akar. A célkitűzés az első három, úgy fest, idén a harmadik hely lehet meg.

A hétvégén épp a listavezetőhöz látogattok. Extrán készül a csapat a meccsre, vagy csak egy a sok közül?

Ahogy említettem már, mindegy, hogy ki ellen játszunk, mi csak a győzelemben gondolkodunk. Így ellenük is, bár eddig veretlenek, és jó csapatnak tartom őket, de úgy érzem, hogy vagy most sikerül őket meglepnünk, vagy ha nekünk sem sikerül, akkor kezdhetik kiosztani az aranyérmet... Ellenük évek óta presztízs meccseket vívunk, úgyhogy biztos, hogy kicsit jobban várjuk a szombatot.

Jövőre viszont úgy fest, hogy a Dabas-Gyón és a Vecsés közül egy csapat feljut, míg Pest megyei kieső nem valószínű az NB III-ból. A Taksony megcélozhatja a feljutást?

Igen! A keret adott, rengeteg NB-s múltú játékossal bírunk, szerencsére a háttérrel is minden rendben, de majd a vezetőség irányt mutat, hogy pontosan mit is szeretnének a következő bajnoki idényben elérni.

A télen Bábik Tibor személyében rutinos szakemberrel erősödtetek. Miben változott a játék?

Nagyobb hangsúlyt fektet a labdatartásra.

Mit gondolsz, ki fogja nyerni a bajnokságot az idény végén?

Szerintem a Dabas-Gyón, mert végig kiegyensúlyozott teljesítmény nyújt, bár remélem, hogy a végén izgalmas lesz miattunk, és nem dől el most hétvégén a bajnokság. Innen már szerintem nem fogják elbukni, és megérdemelten fogják megnyerni a bajnoki címet.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.