Továbbra is szoros a tabella eleje

A kiesés elől menekülők is rákapcsoltak.
 
 

Továbbra is szoros a tabella eleje

A kiesés elől menekülők is rákapcsoltak.
 
 
 
 
 

Továbbra is szoros a tabella eleje

A kiesés elől menekülők is rákapcsoltak.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Százhalombatta-Taksony 3-0 (1-0)

A Százhalobmbatta továbbra is menekülni akar a kiesés elől, a Taksony pedig borzasztó formában van egész tavasszal. A motivációja a hazazaiknak volt erősebb, már az első húsz percben megszerezték a vezetést. Ezt követően sokáig nem esett gól, de az utolsó húsz percet is meghúzta a 'batta, két gólt is szereztek, amellyel végérvényesen eldöntötték a három pont sorsát.

Gólszerzők: Somogyi (18.), Késmárki (71.), Herczeg S. (92.)

Tura-Maglód 3-1 (1-0)

Tovább folytatja remek formáját a Tura! A sorozatos győzelmek után most az edzőváltáson átesett Maglód volt az ellenfél. Az első félidő végéig nem esett gól, utána azonban megszerezte a vezetést a Tura. A térfélcsere után nemsokkal egyenlíteni tudott a Maglód, de nem sokáig örülhettek neki, a meccs utolsó húsz percében kétszer is ünnepelhettek a hazaiak, amivel el is döntötték a három pont sorsát. A Tura ezzel bebiztosította a dobogós pozícióját.

Gólszerzők: Less K. (42.), Kiss B. (78.), Lakatos (85.), illetve Budafai (66.)

Tököl-Nagykőrös 0-1 (0-1)

Mindkét alakulat a kiesés elől menekül, így nagyon fontos volt ez a találkozó mindkét félnek. A Tököl nagy bajba került alig fél órányi játék után, hiszen a játékvezető kiállította Haciglut, így a hazai csapat több, mint egy órát emberhátrányban játszott. Ennek meg is lett az eredménye, még az első félidőben gólt ünnepelhetett a Nagykőrös. Urbán Flórián együttese a második félidőben nem növelte tovább az előnyét, viszont megőrizte azt, ezzel nagy lépést tett a bennmaradás felé.

Gólszerzők: Novák (43.)

Biatorbágy-Gödöllő 1-2

Fontos meccs várt a csapatokra, hiszen jó tavaszt futnak, főleg a Gödöllő! A célok mások, a Gödöllő még a bajnoki címre is esélyes, de ehhez győzniük kellett Biatorbágyon. Alig húsz perc alatt be is találtak, ám nem sokkal később a Bia egyenlíteni tudott. A szünet így döntetlennel telt, ám a térfélcsere után nem sokkal a csereként beállt Mudroch betalált, ezzel pedig három pontot szállított a Gödöllőnek. A gödöllőiek hátránya továbbra is négy pont.

Gólszerzők: Kalmár (36.), illetve Kaiser (19.), Mudroch (60.)

Tápiószecső-Vecsés 0-3 (0-1)

A forduló rangadója, akármilyen furcsán is hangzik. A Tápiószecső az elmúlt hetek legjobb formában van a bajnokság csapatai közül, a Vecsés pedig a listavezető. A két csapat között aztán kijött a különbség. Tóth az első félidő végén juttatta előnyhöz a vecsésieket, majd a szünet után Farkas is betalált. A 74. percben emberhátrányban került a vendég alakulat, de ez sem akadályozta meg Tóthot, hogy ismét betaláljon, ezzel el is döntötte a három pont sorsát.

Gólszerzők: Tóth A. (40., 84.), Farkas (56.)

Kiállítva: Kiss K. (74., Vecsés)

Halásztelek-Pilis 1-2

A Pilis nincs túl világbajnok formában, most Halásztelekre utaztak. A meccset nagyon erősen kezdték, negyed óra sem kellett, hogy kétgólos előnybe kerüljenek. A 30. percben a Halásztelek szépített, így szorosabbá vállt a találkozó. Több gól azonban nem esett, hiába próbálkoztak a csapatok, ezzel a Pilis hosszú idő után újra meccset nyert.

Gólszerzők: Szemán (30.), illetve Csikós (9.), Viniczai (13.)

Nagykáta-Dabas II 0-2 (0-1)

A két csapat között nem volt nagy különbség a tabellán, de a Dabas II jobb formában várta a találkozót. Ennek megfeleleően az első húsz percben megszerezték a vezetést, az első félidőben pedig nem esett több gól. A szünet után nagyobb problémábak került a Nagykáta, miután emberhátrányba kerültek. Ezt kihasználva a Dabas az utolsó tíz percre fordulva megduplázta előnyét, ezzel pedig el is vitte mindhárom pontot Nagykátáról, így egy pontra megközelítették őket a tabellán.

Gólszerzők: Varga B. (19.), Ladány (79.) Kiállítva: Kiss Á. (54., Nagykáta)

Pilisszentiván-Kisnémedi 2-2

A Pilisszentiván a kiesés ellen küzd, így nagyon készültek a három pont megszerzésére a Kisnémedi ellen, ők viszont nem adták könnyen a pontokat. Ocztos találatával már negyed óra után megszerezték a vezetést, amit a szünet előtt meg is dupláztak. A második félidőben felébredt a 'szentiván, Bodog és Lázár is betalált, így egyenlíteni tudtak, ám a harmadik találat már nem érkezett, így végül csak egy pontot szedtek össsze, amivel jelenleg a sereghajtó pozíciót tudhatják magukénak.

Gólszerzők: Bódog (56.), Lázár (74.), illetve Ocztos (15.), Egervári (44.)

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.