Gól- és emberhátrányból nyert meccset a Tápiószecső

Meglepő pontvesztésével elszállt a Gödöllő?
 
 

Gól- és emberhátrányból nyert meccset a Tápiószecső

Meglepő pontvesztésével elszállt a Gödöllő?
 
 
 
 
 

Gól- és emberhátrányból nyert meccset a Tápiószecső

Meglepő pontvesztésével elszállt a Gödöllő?

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Tököl-Pilis 3-1 (2-1)

A forduló egyik meglepetése! A Tököl a kiesés elől menekül, a Pilis pedig a negyedik helyre szeretne odaérni, a formában is a vendégek a jobbak, ennek ellenére a Tököl otthon tartotta a három pontot. Sámson vezető góljára Bán még reagált, de Bödő a félidő előtt visszaállította a hazai vezetést. A szünet után aztán Haciglu rárúgta a harmadikat, így magabiztosan nyert a Tököl. Ezzel a 12. hely az övék jelenleg.

Gólszerzők: Sámson (22.), Bödő (44.), Haciglu (56.), illetve Bán (37.)

Kisnémedi-Taksony 0-1 (0-0)

Az előző körben jött az első taksonyi győzelem tavasszal, és most megismételték a vendégek ugyanezt. A találkozón hosszú ideig nem esett gól, majd a csereként beálló Kiss döntötte el a három pont sorsát, aminek ugyan tétje nem volt, de egy győzelem sosem jön rosszul.

Gólszerző: Kiss A. (82.)

Nagykőrös-Maglód 0-0

A két csapat közül inkább a Nagykőröst lengeti a kiesés szele, így nekik volt fontosabb ez a találkozó. Végül egyik csapat sem bírt a másikkal, nem esett gól, így pontosztozkodás lett a vége, ami egyik félnek sem igazán jó.

Biatorbágy-Halásztelek 2-1 (1-1)

A Bia tovább folytatja remeklését, a Halásztelek pedig egyre lejjebb süllyed. Skita már a harmadik percben előnyhöz juttatta a hazaiakat, bár Jánvári percekkel később egalizált. A három pont sorsa a második játékrész közepén dőlt el, ekkor a csereként beszálló Bruckner szerzett gólt, amivel a Biatorbágy megnyerte a találkozót, és egy nagy lépést tett a negyedik hely felé. A Halásztelek egyre nagyobb gondban van a kiesés elkerüléséért vívott harcban.

Gólszerzők: Skita (3.), Bruckner (59.), illetve Jánvári (7.)

Tura-Vecsés 1-3 (0-2)

A forduló rangadóját meglepően simán hozta a Vecsés, ezzel (és a Gödöllő döntetlenjével) bika nagyot lépett előre a bajnoki cím felé. A Tura remek formában volt a forduló előtt, sorra nyerte meccseit, így a Vecsésnek oda kellett figyelni. Ez jól is sikerült, a gólkirály Tóth kezdte a gólgyártást, majd az NB I-ben is megforduló Novák duplázta meg a vecsésiek fórját még a szünet előtt. A térfélcsere után a Tura szépített, így egy darabig szoros volt a meccs, de Piros jó szokásához híven csereként beállva ismét gólt lőtt, ezzel pedig a Vecsésnél maradt a három pont. Három körrel a vége előtt ezzel négy pontos előnyük van a Gödöllővel szemben.

Gólszerzők: Less K. (78.), illetve Tóth A. (38.), Novák A. (45.), Piros G. (90.)

Nagykáta-Tápiószecső 1-2 (1-0)

Nagyot lépett a bennmaradásért a Tápiószecső. A két csapat őszi meccsét simán hozta a Nagykáta, most eljött a bosszú ideje. Pedig a vezetést egy büntetőből a Nagykáta szerezte meg, ami a vendégeknek nem csak gól-, de emberhátrányt is jelentett, ugyanis Bátori piros lapot érően buktatta ellenfelét. A második félidőre aztán felébredt a Tápiószecső, emberhátrányban is jobban játszottak, aminek meg is lett az eredménye: előbb Czerman, majd tíz perccel később büntetőből Králik volt eredményes, ami azt eredményezte, hogy a kiesés elől remekül hajrázó Tápiószecső három pontot szerzett. Ezzel - ha matematikailag nem is - de vélhetően meghosszabbították elsőosztályú tagságukat.

Gólszerzők: Lakatos (33.), illetve Czerman (57.), Králik (67.)

Kiállítva: Bátori (32., Tápiószecső)

Százhalombatta-Gödöllő 2-2 (0-1)

A forduló másik meglepetése pedig ez! A Gödöllő sorra nyerni a meccseit, így a kiesés elől menekülő Százhalombattára is ez a sors vár(t volna). A vezetést a vendégek kétszer is megszerezték, előbb egy szöglet utáni szituációból szerzett gólt Nagy, majd egy büntetőből, de az olajosok mindkétszer egalizálni tudtak. Előbb Herczeg, majd Borbély. A hazaiak jól használták ki helyzeteiket, így egy pont volt a jutalmuk.

Gólszerzők: Herczeg S. (54.), Borbély (74.), illetve Nagy T. (27., 62.)

Pilisszentiván-Dabas II 1-3

A Pilisszentiván ezzel a vereséggel mindenképpen kiesett, már matematikailag is. Varga már a negyedik percben betalált, majd a második félidőben meglőtte a másodikat is. Farkas sem akart lemaradni, így a hatvanadik percre el is dőlt a három pont sorsa. Az utolsó tíz percre fordulva Czidó ugyan még szépített, de ez sem jelentett pontot, így pedig a Pilisszentiván kiesett.

Gólszerzők: Czidó (81.), illetve Varga B. (4., 53.), Farkas R. (60.)

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.