Mi a helyzet a megye kettőben két körrel a vége előtt?

Két csapat már biztosan bajnok, de a harmadik...
 
 

Mi a helyzet a megye kettőben két körrel a vége előtt?

Két csapat már biztosan bajnok, de a harmadik...
 
 
 
 
 

Mi a helyzet a megye kettőben két körrel a vége előtt?

Két csapat már biztosan bajnok, de a harmadik...

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

A Pest megyei másodosztály küzdelmeiből már csak két kör maradt hátra, így megvizsgáljuk, hogyan is állnak a csapatok.

Az Északi csoportban már elég rég biztos, hogy a Szentendre nyeri a bajnokságot, két fordulóval a vége előtt 12 pont előnyük van a második helyen tanyázó Verőce előtt. A harmadik helyen a Budakalász fog végezni minden bizonnyal. Az utolsó helyen a tíz egységgel álló Vácduka, őt pedig a Leányfalu előzi meg, így vélhetően ők ketten búcsúznak a másodosztálytól.

Az sem kérdéses, hogy a Déli csoport bajnoka a Dunavarsány, hiszen már matematikailag is bebiztosították győzelmüket. A második helyen a Törökbálint áll, vélhetően a Bugyi lesz még dobogós. A kiesést az újonc Táborfalva biztosan nem kerüli el, a másik hely viszont kérdéses. Jelenleg a Gyál áll kieső helyen, tőlük levontak hét pontot, ám még így is megelőzhetik az Ócsát az utolsó hetekben, jelenleg két pont a különbség.

Az egyetlen igazi nagy kérdés az, hogy ki nyeri a Keleti csoportot. Jelenleg a Sülysáp és a Törtel azonos pontszámmal áll, ráadásul a győzelmek számra is egál, így a gólkülönbség a Sülysáp javára dönt. Mindkét csapat előtt már csak egy találkozó van, így a hétvégén eldől, melyik csapat lesz a bajnok. A Sülysáp a 13. helyen álló Tápiószele ellen, a Törtel pedig a 10. helyezett Péteri ellen küzd. Amennyiben a Sülysáp nyer, eldőlt a kérdés. Az egymás elleni mérleg is a Sülysáp javára dől el, hiszen ősszel 3-0-ra nyertek, míg tavasszal döntetlennel végződött a párharcuk. A kiesés kérdéses, hiszen a Nyáregyháza és az Ecser is visszalépett.

Ki lesz a Keleti csoport bajnoka? (lezárva)

 
 • 102   Sülysáp

   
 • 18   Törtel

   

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

  Hozzászólás

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.