Kik (lesznek) a megye hármas bajnokok?

Egy kör van a megye hármas bajnokságból, utánanéztünk, kik lehetnek a feljutók.
 
 

Kik (lesznek) a megye hármas bajnokok?

Egy kör van a megye hármas bajnokságból, utánanéztünk, kik lehetnek a feljutók.
 
 
 
 
 

Kik (lesznek) a megye hármas bajnokok?

Egy kör van a megye hármas bajnokságból, utánanéztünk, kik lehetnek a feljutók.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Északon a Püspökhatvan zseniális produkcióval nyerte meg a bajnokságot, a 21 meccsből mindössze egyet adtak döntetlenre, a többit mind hozni tudták. A második helyen a Csővár végzett, a dobogó legalsó fokáért a Szob, a Nagymaros és a Rád küzd. Előbbi kettőnek negyven, utóbbinak 39 pontja van az utolsó kör előtt.

Északkeleten az Erdőkertes a bajnok, ráadásul ők még játszanak egy meccset, ellenben a Göd II-vel. Jelenleg azonos pontszámmal állnak. A harmadik hely a Dunakeszi II csapatát illeti ebben a szezonban.

Északnyugaton nagy harc folyik a bajnoki címért. A Szántó és az Üröm azonos pontszámmal áll, de még a három ponttal mögöttük lévő Perbál is beleszólhat. A Szántó és a Perbál két meccset játszik még idén, az Üröm viszont már csak egyet. A hétvégén azonban a Szántó és a Perbál egymás ellen játszik, így könnyen eldőlhet a bajnoki cím, avagy az is megtörténhet, hogy mindhárom csapat azonos pontszámmal fog állni.

Délkeleten más a helyzet, itt a Pilis II bajnoki címe már rég adott. A második helyért nagy harc folyik, hiszen az Abony és az Albertirsa azonos pontszámmal áll, és mit ad Isten, a hétvégén épp egymás ellen játszanak. Ennek nagy nyertese az Inárcs lehet, ők az ötödik helyen állnak, és szerencsés esetben még a dobogóra is felugorhatnak zárásként.

Délnyugaton a Diósd bajnoki címéhez nem fér kétség, a második hely viszont itt is kétséges. A képlet egyszerű: amennyiben a Kiskunlacháza nyer a hétvégén a Dunavarsány II ellen, ezüstérmes lesz. Döntetlen esetén, valamint ha nyer a Tárnok, csak a negyedik helyen végeznek, és a Tárnok ugrik fel a harmadik helyre.

A Közép-A csoport végjátéka is izgalmas, hiszen a Gödöllő és a Kistarcsa is esélyes a bajnoki címre, mindössze egy pontos a különbség. A Gödöllő Kisalagra látogat, a Kistarcsa pedig a Zsámbok II ellen játszik. A dobogó legalsó fokáért is nagy lesz a harc, a Fót és a Mogyoród KSK azonos pontszámmal áll. Érdekesség, hogy a Fót a másik mogyoródi csapattal, a Mogyoród FC II-vel vívja az utolsó meccs, így a helybeli riválisnak tehet nagy szívességet ez a csapat. A Mogyoród KSK a Kókát fogadja.

Irtó szoros lesz a bajnoki harc a Közép B-csoportban, hiszen itt is egy pont a különbség. A Tápiószőlős vezet jelenleg 58 ponttal, míg a Monor II a 57 pontos. Ők a Tápióság ellen vívják az utolsó harcot, míg a listavezető Tápiószőlős Mendére látogat. Ha a Tápiószőlős nyer, bajnokok. A harmadik helyen mindenképpen az Újszilvás végez.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.