Elindul a labda Pest megyében is

Szombaton öt, vasárnap három találkozót játszanak. Beharangozó!
 
 

Elindul a labda Pest megyében is

Szombaton öt, vasárnap három találkozót játszanak. Beharangozó!
 
 
 
 
 

Elindul a labda Pest megyében is

Szombaton öt, vasárnap három találkozót játszanak. Beharangozó!

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

A hétvégén végre elrajtol a Pest megyei első osztály pontvadászata is. A nyolc találkozóból ötöt szombaton rendeznek. Az NB III.-as szezon után újra a megyében induló Dabas-Gyón a két osztályt is ugrott Szentendrével csap össze az első körben. A hazaiak célja a visszajutás lehet, míg a Szentendre vélhetően a bennmaradást tűzte ki célul. Jó erőmérő lehet ez mindkét félnek.

A Nagykáta szintén újoncot fogad az első körben, a Dunavarsány látogat hozzájuk. Itt is volt nagy forgolódás, Vincze Gábor érkezett a csapathoz vezetőedzőként, de több alapemberük is távozott a bajnokcsapatból. A Dunavarsány elsődleges célja a középmezőny lehet, ahogy a Nagykátának is.

A Százhalombatta bennmaradásához kellett egy kis szerencse, a Szigetszentmiklós pedig ugye meglepetésszerűen visszalépett az NB III-tól. Nagy kérdés, hogy a vendégek milyen célokkal kezdik meg a bajnokságot, a battaiakanak a bennmaradás lehet a cél.

Szintén szombaton lép pályára a Maglód az Újonc Sülysáp ellen. A vendégek öldöklő harcok között jutottak fel, és ezt a lendületet vinnék tovább az első fordulóban.

A Tápiószecső rendkívül nagy hajrával maradt benn az első osztályban, a Pilis pedig az élmezőnyben szerepelt, de a nyáron több dolog is változott a két csapatnál. Jó meccs lehet.

A Biatorbágy már vasárnap fogadja a Tökölt. Az előző szezon alapján bőven a hazaiak az esélyesek, de bármi megtörténhet. A Biatorbágy könnyen a dobogóért küzdhet, ezt a Tökölről jelenleg nem állíthatjuk..

A Taksony és a Nagykőrös régi ismerősök. Az előző szezon egyik csapatnak sem úgy sikerült, ahogy azt elképzelték, bár ez a Taksonynál annyiban merült ki, hogy "csak" középmezőny, a Nagykőrös viszont nagyon könnyen kipottyanhatott volna az első osztályból.

Az előző szezon ezüstérmese, a Gödöllő a mindig masszív Dabas II-vel kezdi a bajnokságot. Ez is kemény meccs lehet, vélhetően kevés góllal. A Gödöllőnek fontos egy jó rajt, hiszen a dobogóra pályáznak.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.